Informacije iz oblasti kulture

ČESTITKA

 

20.02.2023 15:16
Slika
 
U ime Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona, svim zaposlenicima, članovima Uprave i drugih organa Javnog preduzeća Radio- televizija Tuzlanskog kantona d.o.o., upućujemo iskrene čestitke povodom 30. godišnjice od osnivanja ovog javnog preduzeća i obavljanja djelatnosti od javnog društvenog interesa za Tuzlanski kanton.

Godišnjica koju obilježavate potvrda je da ste sve ove godine bili i ostali vjerni i iskreni prijatelji i rado praćen medij svih građana Tuzlanskog kantona kao i uspjeha kojeg ste postigli u svom dosadašnjem radu.

U želji da Vaš rad i dalje bude profesionalan i objektivan, da zadržite visoke standarde informisanja te da i u narednom periodu nastavite njegovati kulturu objektivnog, nepristrasnog i pravovremenog izvještavanja, a sve u cilju ostvarivanja prava na informisanje i zadovoljavanje kulturnih, obrazovnih i drugih potreba naroda i građana u Tuzlanskom kantona, što i jeste svrha osnivanja Javnog preduzeća Radio-televizija Tuzlanskog kantona d.o.o., upućujemo iskrene čestitke kompletnom kolektivu Javnog preduzeća Radio- televizija Tuzlanskog kantona d.o.o. Ministrica za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona Ivana Mijatović
0 0