POZIV KORISNICIMA SREDSTAVA O TERMINU POTPISIVANJA UGOVORA O DODJELI SREDSTAVA ZA SUFINANSIRANJE PROGRAMA/PROJEKATA MANIFESTACIJA KULTURE I IZDAVAČKE DJELATNOSTI

Obavještavaju se korisnici sredstava kojima su odobrena finansijska sredstva  za sufinansiranje programa/projekata manifestacija kulture i izdavačke djelatnosti da će se Ugovori potpisivati u srijedu 24.11.2021. godine u Plavoj Sali JU Bosanskog kulturnog centra u Tuzli.
 
Korsinici su zbog trenutne epidemiološke situacije razvrstane po grupama prema spisku u prilogu kako slijedi:
 
  1. Prva grupa (od rednog broja 1 do 42 prema spisku u prilogu) ugovore potpisuje 24.11.2021. godine (srijeda) u 12 h,
  2. Druga grupa (od rednog broja 43 do 83 prema spisku u prilogu) ugovore potpisuje 24.11.2021. godine (srijeda) u 13 h.
 
Zbog epidemiološke situacije mole se korisnici sredstava, pravna lica da potpisivanju ugovora prisustvuje po jedan predstavnik pravnog lica i to isključivo osoba koja je ovlaštena za predstavljanje i zastupanje.

Ovlaštena osoba mora sa sobom da ponese identifikacijski dokument i pečat pravnog lica. Radi što većeg stepena mjera zaštite od virusa COVID – 19 Ministarstvo predlaže da svaki predstavnik ponese sa sobom i vlastitu hemijsku olovku.

Korisnici sredstava, fizička lica treba da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.
 
Takođe,  neophodno je da se prisutni pridržavaju svih mjera koje su propisane za područje Federacije BiH i Tuzlanskog kantona.
 
0 0