Novosti

Tuzlanski kanton domaćin košarkaškog meča BiH -Crna Gora

 

02.02.2023 10:38
Slika
 
Dvorana SKPC “Mejdan” u Tuzli će 23. februara 2023.godine biti domaćin naredne kvalifikacione utakmice između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore, u okviru VI kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u košarci, potvrđeno je na sastanku Premijera Tuzlanskog kantona Irfana Halilagića i Ministrice za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona Ivane Mijatović, održanom 01.02.2023.godine sa predstavnicima Košarkaškog saveza BiH i Sportskog saveza Tuzlanskog kantona.

Ispred Košarkaškog saveza BiH sastanku su prisustvovali potpredsjednik Košarkaškog saveza BiH Aid Berbić i generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Amer Čolan. Potpredsjednik Košarkaškog saveza BiH Aid Berbić se ovom prilikom u ime Košarkaškog saveza BiH zahvalio na dosadašnjim ulaganjima Vlade TK i Ministarstva za kulturu, sport i mlade Tuzlanskog kantona u sport, posebno za podršku SKPC „Mejdan”.

Ispred Sportskog saveza Tuzlanskog kantona sastanku je prisustvovao i generalni sekretar Sportskog saveza Tuzlanskog kantona Jadran Lasetović, koji će, s obzirom na ulogu Saveza u organizaciji susreta, biti i direktor utakmice.
0 0